fiscalistenonline.nl: adverteren
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

Adverteren


De site Fiscalistenonline.nl richt zich uitsluitend op zowel studerende - als ervaren fiscalisten en belastingadviseurs. Daarnaast zijn wij informatieverstrekker voor zowel het MKB, als de grotere bedrijven. Een deel van de bezoekers van onze site bestaat uit studenten. Fiscalistenonline.nl geeft tevens een nieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrief is gratis, en verschijnt elke twee weken. Per eind september 2011 heeft de nieuwsbrief ongeveer 8.658 abonnees.

Om op Fiscalistenonline.nl verschillende doelgroepen te bereiken zijn er meerdere mogelijkheden. Wilt u meer informatie over adverteren of andere mogelijkheden van samenwerking, neem dan contact op met ons mediabureau. Voor meer informatie of reserveringen kunt u ons mediabureau via de volgende gegevens bereiken; Uniek bereik: 6.164 per maand ( gemeten met DART). Nieuwsbrief oplage: + 8600Creative                         size                                 Prijs (CPM)
Large Rectangle          336 x 280 pixels            € op aanvraag
Leaderboard                 728 x   90 pixels            € op aanvraag   
Skyscraper                    120 x 600 pixels            € op aanvraag
Full banner                    468 x  60 pixels              € op aanvraag 

*CPM =cost per mille, kosten per 1000 bannervertoningen

Fiscalistenonline.nl werkt m.b.t. online advertising samen met AcquireDigital BV. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het begeleiden van online advertentie campagnes. Hiervoor werken zij met het gerenommeerde software systeem Doubleclick Dart. 

Neem voor meer informatie contact op met:
Erik Boersema |
@ erik@acquiredigital.nl
  |
M  06 – 26 881098 |
Max Havelaarlaan 315-317
1183 LT Amstelveen
Algemeen tel. nr.  020-822 5056 / 57


Tevens is het mogelijk om een bijdrage te leveren aan onze site. Stel u heeft een opinie geschreven over een onderwerp, dat gerelateerd is aan onze site, dan kunt u deze op Fiscalistenonline.nl publiceren. Op deze manier kunt u iets van uw expertise laten zien en uw bedrijf en activiteiten promoten. Wilt u meer informatie het leveren van een bijdrage onze site, neem dan contact met ons op.

 

Hier klikken